Inte alltid en dans på rosor att vara heltidsstudent

Ja, men jag vet… jag hade inte tänkt skriva det här för på något sätt på de flesta bloggar brukar det vara början till slutet… eller kanske rentav slutet, men nu kommer det: Jag har inte hunnit med att skriva blogginlägg, men nu ska det bli bättre 🙂

Att vara heltidsstudent på ett magisterprogram helt online är faktiskt bra, men det är inte alltid en dans på rosor att vara heltidsstudent. För nu har vi haft en jättehärlig vår med massa besök från Sverige och hunnit med att få umgås med dem (det kommer inlägg framöver om det… eller så kommer det inte 😉 ). Nackdelen är ju att det är lätt att hamna lite efter och det är detta som jag får ta konsekvenserna av nu. Eftersom kursintroduktionen har varit lite otydlig, eller rättare sagt extremt otydlig, så gick det upp för mig att hemtentan och uppgiften måste vara inne redan på torsdag (dagen för kursavslut), under kursens gång har de pratat om att man kan lämna in det när man vill och som stoppdatum stod det den 31/12. Så det har bara varit att kavla upp ärmarna och sätta högsta hastighet.

Satt igår fram till 00.30 och började kl. 8.30 med hemtentan som jag jobbade med fram till lunch (en smoothie) och jobbade ett tag till. Belönade mig med en 25 min kortpromenad i parken. Satte mig och skrev på bloggen. Men nu blir det att jobba mer med uppgiften, tänkta belöningar blir en till promenad i parken eller yoga/Rowbarre om det hinns med. I extremfall finns alltid den där Magnumglassen i kylen… ja, jag vet… men nu snackar vi extremläge.

Men nu har jag ett utkast till hemtentan och ska ägna resten av dagen med att få in  lite mer referenser på uppgiften så arbetar jag riktigt hårt nu så kommer jag till imorgon ha kompenserat för en svag inledning.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: