Dag fylld med energi!

Buckhead-Peachtree-Heights-East-Duck-Pond-DuckPond-Buckhead-Neighborhood-Atlanta-GA724

En sådan härlig dag! Den känslan började redan när jag öppnade ytterdörren och möttes av härlig skön värme. Att sedan resan till kiropraktorn tog 2 minuter istället för 6-7 minuter, spädde på känslan att detta är en bra dag. En lunch med en gammal granne från Kenlock place var så trevlig! Att åren har rullat på sedan vi borde här förra gången har vi fått känna på vid många tillfällen, bara en sådan sak som att Klara nu är 20 år och när vi reste hem var hon 3,5 år. Eller att vår granne som då var något år över 50, nu har hunnit fylla 70 år…  Efter 2,5 timmes lunch hade vi hunnit avverka en hel del intressanta samtalsämnen.

På vägen hem beslöt jag mig för att köra förbi Duckpond i Peachtree Heights för att se om Sally Burge var hemma. Hon är mamma till en av Sebastians kompisar, och trots att vi nu varit här i över 8 månader har vi inte hunnit träffats. Men jag har inte haft någon aktuell telefon eller mejl till henne. Så när jag såg att en bil stod på uppfarten stannade jag och gick och ringde på dörren. Inte något man riktigt gör här i USA, men kände att det här var ju en så bra dag så det fanns inte så mycket att förlora. Så kul att träffa Sally, men efter att ha snabbpratat i 1 timme så var jag tvungen fara och hämta Isak på skolan.

Att dessutom Azaleorna har börjat blomma är ljuvligt. För att göra dagen ännu mer komplett så tog vi en promenad i parken och satt ute och njöt av det fina vädret, 25 grader och väldigt ljummet ute. Nu är det bara att behålla den där känslan och få en lika härlig dag imorgon.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: