Nu har Klara anlänt

När man börjar ha vuxna barn i familjen så är det lite oklart hur mycket man kommer att få se dem, men nu har Klara kommit hit och ska stanna här tills i början av oktober. Eftersom Isak bor i ett extra rum, ett umgängesrum här i anslutning till vardagsrummet, här kallas det för ”den”, så har Klara fått ta det andra sovrummet. I torsdagskväll så hämtade vi upp henne på Atlanta Hartsfield Airport. Eftersom Atlanta har världens största flygplats så är det alltid lite pirrigt att köra där, men den är ganska välorganiserad. Eftersom Jonny hade kunnat lifta med en annan professor till flygplatsen så kunde jag förbereda mig på en snabb upphämtning.

De har en pick-up lane som beror lite utifrån vilken terminal man landar på. Gemensamt är att man inte får stå där mer än ett par minuter för då kommer säkerhetspersonal och säger till. Så det gick smidigt.

På vägen hem så stannade vi på Fellinis för en pizzaslice. Här finns det alltid iste att köpa som ett betydligt nyttigare alternativ än läsk, i alla fall om man gör som jag och tar osötat iste.

I fredags kom den säng som vi beställt åt henne, tyvärr hade Amazon missat leveransbeskrivningarna och ställt in sängen i det gemensamma postrummet. Aningen för stort paket för att de skulle vilja ha det där. Och det var tyvärr inte bara stort utan tungt. men det löste sig på bästa sätt när någon annan hyresgäst tagit fel paket och de bar sedan upp det till oss. Nu återstår bara att jag och Klara ska skruva ihop sängen.

Åter till Isaks rum så fungerar det utmärkt som ett rum även om det man märker att det är lite speciellt på att han har persienner på glasdörrarna ut till vardagsrummet.  Jag tycker nog ändå att det är det mysigaste rummet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: