Välkommen vår! (eller 52 kg vinter hem till Umeå)

28278941_1559273370858470_1595971289_o

I veckan åkte Jonny hem till Umeå så vi hade en riktig stor utrensning i vår garderob/bokhylla och nu har vi packat ned all vinter/höst och det är hemma i Umeå. Känns  skönt att få hem lite saker när nu Jonny ändå skulle hem till Umeå, men också en skön känsla att vi nu verkligen är beredda på vår och sommar. För denna vecka har nu våren kommit på riktigt och vi har haft 17-24 grader varmt och Isak har återgått till att ha shorts på skolan.

Eftersom höst- och vinterkläder är lite mer skrymmande känns det jätteskönt att de kläderna nu är hemma i Umeå för det kommer ändå vara jättefullt i väskorna när vi åker hem i Juni. Även någon kursbok som jag har velat ha kvar har jag skickat hem. Det värsta var nog att vi spurtade med att bli klara med alla papper som Jonnys jobb skulle ha in, blir en hel del, men det är skönt när det är klart.

Idag blir det till att städa upp det sista i garderoben och förhoppningvis hinner jag även ta tvättstugan/entrégarderoben/skafferiet idag också. Känns riktigt kul att få lite ordning och reda och nu när vi har blivit av med lite vinter! Klara har i och för sig hela hennes garderob full och mer därtill – men sen ska hon ju hem en sväng i april, annars så blir det ju hennes problem…

Annons

2 reaktioner till “Välkommen vår! (eller 52 kg vinter hem till Umeå)”

  1. Skönt att rensa ut vintern redan i februari! Låter lovande med vädret inför att vi kommer, inte länge kvar nu. Längtar massor!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: