En ny dag, en ny trend, en ny yogastudio

Skärmavbild 2018-01-11 kl. 14.28.59

Det är så skönt att skolan har börjat för Isak för det innebär att det blir lite mer arbetsro hemma. Jonny var också in på Georgia State University på sitt första möte för 2018 (om man räknar bort alla skype-möten förstås). Är nu klar med alla inlämningsuppgifter, har cirka 30 minuter kvar på hemtentan och har nu kastat mig över kursen som handlar om omvärldsanalys & trender som jag läste som sommarkurser men inte hann klar med tanke på allt som skulle göras i sommar med packning och dessutom att ställa i ordning lägenheten här. Just nu är det därför många tankar som handlar om trender.

En hel del saker har hänt här i USA sen vi bodde här förra gången. Atlanta är inte LA och inte New York, det händer kanske inte riktigt lika snabbt här – för det är ju ändå amerikanska södern. Förra gången var det inne med Low carb, proteinpulver, Body Pump och Spinning. Nu är det inne med äta så nyttigt och gärna lite som möjligt, plant based (även om just det kanske inte slagit igenom så hårt så är det på gång), yoga, barre, barre-row och Cross fit. Om man nu inte ska vara med på ett boot camp (shit, hur jobbigt lät inte det, då blir det nog inga universitetspoäng tagna). Förra gången var det inne med bröst gjorda för en BH-storlek av 70E, och dessa kände man med säkerhet igen när man låg på brädan och skulle köra bröstpress för de vek minsann inte ned sig på samma sätt som gamla hederliga bröst… Nu är det mer inne att se naturlig ut på bröstfronten, men gärna hårdtränad med så lite underhudsfett som möjligt, kanske en liten käck tatuering också – där inte arbetsgivaren ser den.

Men idag var en dag när jag testade en ny yogastudio. Det var snart en månad sedan jag inhandlade erbjudandet på Groupon, men i och med att det alltid är mycket jobbigare att gå på ett ställe som man inte känner igen, hittar till, förstår instruktören med mera så har jag fortsatt gå till mitt gamla ställe där jag betalar per gång. Men nu skulle ändå min fantastiska yogainstruktör vara borta så då kände jag att stunden var inne för att testa studion – Red Hot Yoga – så det var alltså hot yoga och egentligen kanske lite för varmt för mig. Men trevlig instruktör, lite mer flow än de klasser jag brukar gå på och mitt låga blodtryck gjorde sig påminnt. Får ge det några gånger till och se om det är något för mig – men kul att prova något nytt! Nu när Isaks skola är slut så ska vi åka till golfrangen och slå lite, ska också bli kul.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: