Julsemester i Orlando

26179804_10155280304841194_217140398_o

Eftersom Klara och Sebastian var i Sverige så tänkte vi att det vore roligt att göra något  med Isak som inte skulle påminna honom att resten av familjen var i Sverige. Så vi packade en resväska och åkte de 70 milen ned till Orlando. Det var så mysigt att åka från hösten/vintern i Atlanta ned till sommaren i Orlando.

För mig och Jonny var det lite nostalgisk eftersom vi har varit så många omgångar med barnen där. För Isak var det också lite igenkänning eftersom han senast var på Disney när han var 4,5 år men han kom ihåg en hel del.

Disney eller Universal?
Om man jämför de båda i dag, så kändes Magic Kingdom väldigt trött och det hade inte direkt skett någon utveckling sen vi var där sist. Universal å andra sidan, var så sjukt kul med massa nya rides som var en kombination mellan vanliga karuseller och simulator.  Är ni där så missa inte The Simpson Ride, inte den mest välgjorda av deras rides då den är från 2009 men så sjukt kul. Jag skrattade helt galet hela dagen och när Jonny kände sig färdig så tvingade jag Isak att åka ytterligare en ride, och ytterligare en, och ytterligare…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: