Luciagala med SACC

I lördagskväll så var det luciagala med Svensk-Amerikanska Handelskammaren här i Georgia. Luciagalan hölls i de fina lokalerna på Druid Hills Golf Club. I och med att jag hjälper de med en del marknadsföring och kommunikation så ställde jag även upp som volontär under kvällen vilket var kul. Efter att ha ställt i ordning sponsorskyltar etc vid registreringen så stod jag och Ashkan i registreringen. Alltid lite spännande med alla nya namn och uttal men det gick bra trots allt.

Sen efter det var det luciatåg men eftersom det var fri bar där så kunde inte Klara vara med (ingen under 21 fick vara i lokalen) så det blev utan henne och några till. Sen var det julbord och fest. Maten som hade tillagats i deras restaurang fick dock endast betyget 2 av 5 stjärnor – och då var det efterrätten och laxen som drog upp betyget. Smakmässigt hade en jultallrik från vilken Ica-affär helst varit bättre. Men det var bra med dryck till vilket kompenserade.

Jag hade endast med en ganska enkel långklänning men den fungerade utmärkt med mitt vintagefynd till festväska inköpt på yardsale och ett smycke som också var från en yardsale.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: