Nu är julstämningen här!

25075305_10155453605966185_920125781_o

Idag så kom julstämningen som ett brev på posten! Ja, den kom alltså på riktigt – men inte i brevlådan. Idag har det snöat så det är alldeles vitt här i Atlanta och helt plötsligt så börjar jag längta att det blir lite varmare. Och det ska det bli imorgon så ska det vars 6-7 plusgrader och i mitten av nästa vecka så blir det varmare igen.

Men när det snöar i Atlanta så är det inte som när det snöar i Umeå, utan med 7 miljoner invånare och galet många bilar så blir det lätt lite kaotiskt. Igår fick vi höra att det kunde komma snö och att vi skulle vara förberedda, men imorse såg det inte ut som att snöfronten skulle nå de mer centrala delarna av Atlanta med regnblandat snö. Det är extremt ovanligt med denna typ av snöoväder och min vän sa att hon aldrig kan minnas att det snöat så här i december någonsin. Vädret kan vända snabbt här och vid kl 12 fick vi veta att skolan skulle stänga kl. 13.  Jag hade nog tänkt att det skulle ta lite längre tid att köra, men hade inte förberett mig att den väg som normalt tar 10 minuter skulle ta 1,5 h. Helt galet! Så totalt 2,15 min att hämta Isak från skolan.

25035581_10155453605756185_1582123382_o

Igår var jag också på julmiddag på Swea, och det var riktigt trevligt! Framförallt gott med lite svensk julmat som man fick frossa på. Tyvärr hann jag inte ta någon bild på julmaten då jag var så sugen att börja äta – men håll tillgodo för det blev i alla fall några snöbilder!

 

 

Annons

2 reaktioner till “Nu är julstämningen här!”

    1. Ja det håller på att tina för fullt nu. Känns som en aprildag i norra sverige. Ikväll varnar de för blåis (eller black ice som de säger här…) men imorgon är det nog tillbaka till vanligt. Antar att ni har mer beredskap där uppe än här nere för snö. Hörde att det var runt 500 inställda flyg från Atlanta hartsfield och 800 försenade avgångar/ankomster…

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: