Härligt med långhelg

 

Sjukt skönt med långhelg o h det är bara och passa på att njuta. Isak har haft skollov men tyvärr inledde han det med att vara sjuk. Idag har jag och Jonny varit iväg till East Palisades som är en del av Chattahoccee State Park och trailet ligger 3-4 km bort från oss på andra sidan av Buckhead. Detta var min första gång där och i ärlighetens namn visste jag inte ens om att det låg en sådan fin och stor state park nära oss och det var tack vare min yogainstruktör som berättade om den fina natur som fanns där uppe. Imorgon ska vi troligtvis dit och gå det längre spåret.

Det har varit hektiska dagar med Black Friday och även om vi inte shoppade så mycket så är det kul att vara på en sådan affär som Macys. För min del blev det några julklappar, ett läppstift med läppenna och ett set med vitt lakanset för king size säng. Nu kostade lakanen 45 dollar men det hade gått på 225 dollar. 1400 trådar per någonting… fint ska vi ligga…

På fredagkväll hade vi över några gamla vänner, Janne (inte med svenskt- utan med kvinnouttal) och Simon, dessutom var deras son (och Sebastians gamla lekkamrat) James med. Jag ville gärna bjuda på något europeiskt så det slutade med lite grekisk minibuffé: Souvlaki, klyftpotatis, tzatsiki och moussaka. Riktigt gott om jag får säga det själv. Eftersom fredagkvällen blev ganska lång blev det sovmorgon på lördagen och ut och kolla på lite ytterligare rea på eftermiddagen när jag vaknat till.

Och idag blev det alltså ut i naturen en sväng dessutom lite sightseeing i Buckhead där vi kikade in ett litet arv av det okända Buckhead som låg ganska nära där vi bodde förut. Det vi kikade på var en gravplats som är ett arv av det långt tillbaka i tiden innan de vita hittat in till Buckhead så var det många svarta som bodde på det område som nu är Frankie Allen Park. Tråkigt att se att gravplatsen är totalt bortglömt.

Nu blir det att åka på bio och se Daddys home 2. De har de skönaste recliner-stolarna så vi får väl se om jag håller mig vaken hela filmen 🙂

Annons

2 reaktioner till “Härligt med långhelg”

  1. Javisst har det varit skönt med långhelg! Hoppas veckan där nere har börjat bra! Hur varmt har ni det? Vi slog värmerekord för dagens datum i Minneapolis idag! Det blev runt +15 C!

    Gilla

    1. Vi har haft runt 16-17 grader idag så väldigt behagligt. Liter varmt för säsongen, men inte ovanligt. Låter som väldigt varmt för er i Minneapolis. ”Hemma” i Umeå har det kommit rejält med snö, tina/regna och det är som en isbana….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: