JayZ 4:44

Äntligen var det dags för JayZs konsert i Philips Arena i downtown Atlanta. Nu var ju i och för sig konserten redan i tisdag, men jag har varit lite för trött på kvällarna för att skriva om det så istället kommer det här:

Jag och Klara tog bilen ned för att vara på den säkra sidan när vi skulle hem. Uber blir alltid jättedyrt och struligt efter konserter eller event och tåget är inte säkert att åka på kvällen. För att vara säker på att få en parkering nära arenan och inte behöva gå på kvällen så åkte vi ned tidigt, men hamnade istället mitt i rusningstrafiken så trots att vi körde på snabbaste vägen på gps med omdirigering via mindre vägar så tog det 55 minuter att köra en sträcka som kanske tar 20 minuter mitt på dagen.

Och om konserten: Ja, JayZ är ju så sjukt bra så konserten var givetvis bra. Till min stora glädje så spelade han även en hel del gamla hits bland annat mina favoriter från The Black Album Dirt off the shoulder and 99 problems. Han drog nog de mesta av sina bästa låtar så det var helt enkelt sjukt bra. Verkar hur som helst att jag inte tillhörde målgruppen, var nog en udda fågel där inne i arenan…. Resan hem tog 15 minuter och då var klockan 12 så det blev en sen kväll. Hoppas vi får chans att se en del annan hiphop.

Nackdelen med min iphone6 är att kameran är riktigt sunkig så ni får hålla tillgodo med bilderna ovan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: