När filmen rullar förbi…

23376959_10155356950336185_578727426_o

Atlanta och Georgia är den tredje största filmindustrin i USA, och eftersom man så många gånger har hört talas om detta så blir det ju lite extra spännande när helt plötsligt en filmplats dyker upp alldeles bredvid en.  Fullt med NYPD polisbilar och massa spännande saker så försökte jag smygta en bild, men eftersom den vanliga polisen hade spärrat av gatan så fick jag lägga ned mobilen och detta blev den bästa bild jag fick.

Det jobbar runt 25 000 personer i filmindustrin i Atlanta och Georgia så det är ingen liten business.  Serier som Walking dead och Stranger things har spelats in här och det ryktas att George Clooney har köpt lägenhet här. Ganska ofta kör man förbi bussar och trucks som verkar höra till filminspelningar, men detta var första gången jag körde förbi en inspelningsplats.

Igår var vi upp till Lars och Lene där vi umgicks under lättare former (pizza). Jag fixade efterrätt med äppelpaj som var gjord på äpplen från Georgia. Dagen innan blev vi inbjudna till Isaks kompis Felipes föräldrar. De kommer ursprungligen från Chile men har bott här sedan mitten på 90-talet, men har kvar en hel del chilenska traditioner.

 

 

Annons

2 reaktioner till “När filmen rullar förbi…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: