Sweinsteins – lika illa i både Sverige och USA

Nu har jag gått några dagar och retat upp mig på denna ryggradslöshet som finns i både Sverige och USA. Och eftersom det inte finns någon att kunna ha någon fikadiskussion för att lufta mina åsikter när jag är här i USA så kommer här mitt klagande…

Att det finns riktiga svin i båda länderna har jag aldrig tvivlat om, men nu i Weinsteins-kölvatten och #meetoo så blir jag faktiskt riktigt förbannad över alla ryggradslösa personer som skyddar sådana personer som Weinstein, Timell och även killarna på Dragonskolan.

Varför är det just när det blir känt för allmänheten och opinionen visar att det inte är okej, varför är det just då som företagen vill göra rätt för sig. Varför har Tv4 s(om köpt in programmen och suttit på makten), haft honom på personalfester och visat att sända programmen när de haft vetskap om vad som hänt… Varför har de inte agerat tidigare? Varför? Och varför agera först nu? Och varför agerar Weinsteins företag först nu, det knappast var någon överraskning hur han betett sig?  Varför först nu? Ni är inte trovärdiga!

Och skulle jag sitta på en annonsbudget skulle jag ALDRIG köpa en annons i TV4.  ALDRIG

Nä nu vill jag se företag och organisationer med ryggrad och en bra värdegrund– i alla fall om jag ska gynna dem genom att se ett program, se en film eller köpa en produkt.  Tack vare sociala medier så kan inte längre Sweinsteins få bete sig som svin. Företag/organisationer måste ha en ryggrad, ha en bra moral och vara ärliga. Så länge som man inte har rent mjöl i påsen så kommer det förr eller senare slå tillbaka. För nu får äntligen slutkonsumenten mer information och därmed makt.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: