Lite komma-ikapp-tid

Isak var ledig idag från skolan så egentligen hade vi bokat ett Bed & Breakfast uppe i bergen. Men efter att i mitten av veckan ha sett väderprognosen och att det skulle regna kraftigt så avbokade vi. Skönt att vi i alla fall bokat ett avbokningsbart rum eftersom stormen Nate drog in med mer än ett dygns ihållande regn. Därför hade vi lite extra tid att komma ikapp, med att tvätta, städa och idag lite plugg.

Vi skulle förbi banken med för att ordna med betalning av en räkning men de hade stängt för att det är Columbus day, så nu blir det att åka förbi imorgon efter att vi lämnat Isak på skolan. Är det något som jag verkligen avskyr med USA är det systemet med räkningar där man måste logga in på varje företags/organisations sida och ordna med betalningen och det är olika datum för allt. Vissa går att lägga till på banken men ibland kan man behöva en massa information för att göra det.

Ikväll var jag på mitt tredje yoga pass, det går i alla fall framåt även om jag tänker på massa andra saker under tiden, dessutom så ska jag komma ihåg att andas under tiden. Nåja, Rom byggdes inte på en dag och yoga är utmärkt att kombinera med styrketräning eftersom jag ofta blir stel av den.

Eftersom några har tyckt att det är jobbigt att lämna kommentarer så har jag nu gjort det enklare att kommentera.

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: