Nya rutiner ger energi

Efter att sista månaden haft ont i halsen varannan eller var tredje dag så känns det som att det börjar rulla på åt rätt håll. Just nu känns det riktigt roligt att jag hittat en Yogastudio – Infinity Yoga –som känns riktigt bra och de ligger nästan i mina gamla kvarter.  Tyvärr är jag inte speciellt bra på Yoga eftersom jag både är stel och inte har den bästa balansen (efter en hjärnskakning, men de säger att det ska vara bra för det. Yoga basic som jag har gått på känner jag igen från mina tidigare pass men det känns inte alltid så basic eftersom en del var uppe på huvudstående idag… Vet inte om det var yogan eller om det beror på att jag börjat äta järntabletter för en vecka sedan som gör att jag kände mig så pigg idag.

Efter att testat lite olika alternativ så spelar Isak ihop med vuxna spelare. Det är inte träning som vi är van vid utan han kommer dit och bollar spelar matcher. Lite som motionsserien i Umeå men bättre och vissa spelare är riktigt bra, så ibland är det svårt att hitta en lagom nivå.  Nästan alla spelare kommer från Indien och några från Kina och Malaysia Så idag spenderade vi någon timme där Atlanta Badminton Club Lite roligt är det att vi efter Klaras utomordentliga inhopp i tävlingen för en månad sedan har blivit lite omtalade i klubben. Den svenska badmintonfamiljen som är jättebra på badminton… så en del kommer  fram och pratade och presenterade sig.

Helgen började med att vi var på en vin- och ölprovning. Ölprovningen var bäst då ett microbryggeri Wild Heaven från Decatur höll i den. Därefter så sträcksåg vi Mad men, som vi missat sedan tidigare.  Lördagen inleddes med en Pancakefrukost på lägenhetsområdet, en yardsalerunda med flera fynd bland annat lampor, kuddar och porslin. Kvällen avslutades med filmen IT, riktigt otäckt med skräckisar nu för tiden… Helgen avslutades dessutom med lite plugg när jag fick in ytterligare en inlämningsuppgift – känns riktigt skönt att kunna bocka av några saker på min plugglista.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: