En riktigt härlig helg

21769366_10155014451491194_887078318_o

Efter regn kommer sol… ja med en liten dålig start på veckan med orkanen Irma så blev avslutningen på veckan desto bättre. Underbart väder mellan 20-28 grader, härliga vänner och nya bekantskaper.

På fredagen var vi ut med våra gamla vänner Janne och Simon, det är alltid ett nöje att träffa dem. Vi lärde känna dem år 2000 då Sebastian och deras son James blev kompisar. Vi hade planerat in att gå på en sushirestaurang men den hade varit tvungen stänga på grund av att råvaror förstörts under stormen, istället blev det en japansk restaurang som låg bredvid.

Lördagen åkte vi upp till Roswell där vi gjorde en tur i Old Mill Park. Tyvärr hade vandringslederna regnat sönder så det blev ingen längre tur, men vi fick njuta av vacker natur och dessutom lite spännande vandring för att ta oss ned till vattenfallet. Efter parken åkte vi förbi Jonnys kollega Lars där vi spenderade hela eftermiddagen ute i det fina vädret. Här fick vi bekanta oss med ett stort antal kolibris som nu passar på att äta upp sig innan resan söderut. Vilka underbara fåglar – humming birds!

Idag har jag varit med SWEA på brunch. Alltid trevligt med nya bekantskaper. Isak har hunnit med badmintonträning och jag och Klara var ut och åt middag. Nu blir det att ladda inför nästa vecka.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: