Kallare i luften

IMG_1192

Denna vecka har vädret varit lite kallare. På morgonen har det endast varit 71-72 F (cirka 22 grader) och på den lokala väderleksrapporten pratar de om att det känns som höst i luften, även om temperaturen ska vända upp i slutet av denna vecka.  När man går ut till bilen på morgonen så känns det onekligen lite kallt. Här ser ni parkeringsdäcket utanför vår lägenhet.

Men under denna sommar i Umeå så vet jag inte om jag var med om mer än ett handfull dagar som temperaturen var 22 grader eller mer – ja, knappt över 19 grader. Och där är ju definitivt hösten på ingång. Även om det ser härligt ut med höstbilder hemifrån så njuter jag gärna lite längre av sommaren.

Nu när vi har anpassat oss efter det varmare vädret så känns det lite kyligt med 72 F. Hur som helst har det varit väldigt skönt att få lite härlig värme och vädret nu är ju inte heller så dumt…

På tal om väder är det ju däremot riktigt hemskt väder i Texas, som ni säkert har sett att det rapporteras om (här är det nästan allt som nyheterna rapporterar från). Regnet fortsätter att ösa ned och de måste öppna vattendammar för att inte de ska brista. Det känns lite obehagligt när en storm kan komma in så snabbt utan någon större förvarning.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: