Vilken dag…

21081698_10155139808986185_1415359043_o

Jaja… alla dagar kan ju inte vara på topp. Men just när man börjar känna att man har saker under kontroll att man får tid för lite vardag – då plötsligt händer det. När den nyttiga granolan jag skulle ätit till frukost brändes i ugnen och det istället blev bränd granola så tänkte jag inte på att det var det första tecknet på en dålig dag. För vem kan egentligen lyckas på första försöket i en gasugn  – den är helt omöjlig att baka i vilket jag vet sedan vårt tidigare år i USA.

Men detta var bara starten på en dålig dag, försäkringsbolaget (som vi äntligen fått…) ringde och sa att de säger upp försäkringen från och med den 6:e september på grund av att vi inte har någon kredithistoria… Så nu måste vi jaga ett nytt bolag.

Dessutom var vi ned på banken för att ordna ”secured credit card” ett kreditkort där man betalar en deposition som sedan utgör taket man kan handla för – men i alla fall en början på att bygga upp en kredithistoria. Men detta gick inte att göra innan vi har något social security number, så då ändrade vi snabbt kurs samlade ihop de dokument vi behövde och skulle åka ned till stället som hanterar social security nummer.  Det visade sig dock att de enbart hade öppet mellan 9-12. Nu funderar vi på om vi ska hålla oss till vår ursprungliga plan och fara och se baseball, men kanske är det lika bra att lägga sig och sova och vakna upp till en bättre dag?

Livet kan inte alltid vara på topp… men som Forest Gump sa:
“My mom always said life was like a box of chocolates.
You never know what you’re gonna get.”

Så lite uppmuntran och hejarop vore trevligt!

Lite kul att känna till förövrigt är att Forest Gump som utspelas i södern är till stora delar inspelad här i Georgia –  i vackra Savannah.

 

Annons

2 reaktioner till “Vilken dag…”

  1. Du ska se att ni har allt på plats om några veckor! Låter som om det allra mesta funkar nu trots allt!
    Styrkekramar ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: